Astro: 12 brutalnih istina koje morate da znate ako ste u vezi sa ovim znakom

Škorpije se smatraju najseksi znakom zodijaka, i previše su iskrene kako bi izbegle hvalu na svoj račun. Međutim, ma koliko neverovatne bile, zabavljanje sa Škorpijom nije uvek lako. Ako ipak planirate da se upustite u romansu sa jednom, nemojte da kažete da vas nismo upozorili.

AstroZabava | 24sata.rs |

foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

1. Škorpije su najseksi osobe koje možete da upoznate

Ne vredi vam da se opirete, jer ne možete. Ako naletite na pripadnika ovoga znaka bićete očarani istog trenutka. I verovatno bi trebalo da znate da je sjajan u krevetu.

2. Škorpije su uvek dominantne i drže stvari pod svojom kontrolom

Čak i ako mislite da vaš partner ne nije dominantan u vezi, jeste. Samo čeka pravi trenutak da vam poaže ko je glavni. Nemojte spuštati gard pored Škorpije, nikada.

3. Škorpije uvek pobeđuju

One su uporne do tačke nemilosrdnosti, a često umeju da budu pravi manipulatori. Želite da Škorpija bude na vašoj strani, jer ćete jedino tako pobediti.

4. Užasno drže do svoje privatnosti

Ako ne želi da vas doda kao prijatelja na Fejsbuku, to nije zato što je neverna, već zato što ne žele da bilo ko zadire u njihov svet. Ako vaš partner nema naloge na društvenim mrežama, već vodi dnevnik koji je vešto skriven, možete se kladiti da je Škorpija.

5. Ali samo svoje

Škorpija je prirodni detektiv. Znatiželjna je i želi sve da zna. Od njih ništa ne može da ostane skriveno.

6. Poseduju sarkastičan smisao za humor

Jedina stvar koja može da nasmeje Škorpiju su loši ljudi. Ne osuđujte ih zbog toga. Trebalo bi da vam bude drago što poseduju smisao za humor kada su u pitanju grozne stvari jer to život čini mnogo lakšim.

7. Znate kada neko kaže da mu nije bitno šta drugi misle?

Škorpije to zaista misle.

8. Brutalno su iskrene

Nemojte pitati Škorpiju da li vam je haljina pretesna ili kakvi ste bili u krevetu ako ne možete da podnesete istinu.

9. Škorpije mogu biti malo “vidovite”

Škoprije ponekada mogu da predvide budućnost i znaju šta ćete da kažete i pre nego što otvorite usta. Ovo se može pripisati njihovoj sposobnosti da odlično posmatraju stvari oko sebe i dobrom pamćenju.

10. Izuzetno su lojalne i razborite

Ako im kažete da vam je neko učinio nešto nažao, poželeće da vas vas zagre, i potom pronađutu osobu i unište sve što joj je drago.

11. Diskretne su

Ako vam je potrebna osoba koja će držati jezik za zubima, pozovite nekoga ko je rođen između kraja oktobra i treće nedelje novembra. Ne samo da će vam pomoći sa vašim problemom, već se se i suzdržati od osuđivanja – ma koliko problem bio bizaran ili čudan.

12. Poseduju detektor za laži

Škorpije poseduju neverovatno pamćenje kao i sposobnost da dođu do istine u svakom trenutku, tako da ne bi trebalo na pamet da vam padne da ih lažete ili izmišljate stvari. To će ih samo naljutiti, a neće vam se svideti kada su ljute.