Radnik očekuje nastavak niza bez poraza

Autor Ljubica Jocić Izvor Južne vesti | SURDULICA
milos-veselinovic-radnik.jpg

Trener Miloš Veselinović očekuje nastavak niza bez poraza; foto: FK Radnik

Nakon šest utakmica bez poraza, gde su surdulički fudbaleri zabeležili jednu pobedu i 5 remija, Radnik u nedelju 1. novembra od 14:30 dočekuje Spartak, trenutno poslednjeplasiranu ekipu na tabeli.

U prvom delu šampionata ove dve ekipe su odigrale 0:0 na stadionu u Subotici, a trener Radnika Miloš Veselinović smatra da ta i naredna utakmica nemaju mnogo sličnosti.

Ekipa Spartaka i Radnika nisu iste ekipe kao u prvom kolu. Subotičani su promenili trenera pred ovaj duel, a Radnik je to učinio ranije. Takođe, promenili su se neki igrači – smatra Veselinović.

Nakon prve trećine superligaške sezone Radnik je na 13. poziciji sa 14 bodova, dok Spartak ima 7 bodova i nalazi se na začelju tabele.

Čeka nas važna utakmica. Smatram da Spartak zaslužuje bolji plasman što pokazuju i rezultati na početku sezone, ali su upali u malu rezultatsku krizu. Dolaskom novog trenera sigurno će se svi sistemi u tom klubu podići na viši nivo i mislim da će ta šok-terapija izazvati promene i u igračkom kadru – dodaje Vesleinović.

On ističe da je atmosfera u ekipi dobra.

Mi ćemo, nadam se, da napravimo pozitivan rezultat koji bi nam puno značio u nastavku prvenstva. Raspoloženje je dobro, sve je lakše posle pobede nad Novim Pazarom. U seriji smo u kojoj nismo izgubili i optimizma ima, pasa nestrpljenjem očekujemo naredni duel – kaže Veselinović.

Ulaznice su danas i sutra od 10:00 do 14:30 u prodaji na pultu Turističke organizacije Surdulice, a u nedelju na blagajni stadiona od 10 do 14.

Cena karte za severnu tribinu je 100 dinara, za zapadnu duplo više, a zaistočnu 250 dinara.