Rothschild – najmoćniji obitelji u svijetu: Glava obitelji (1)

Nat Rothschild

Marksizam, globalizam, novi svjetski poredak, liberalizam … sve su to eufemizmi za fenomen oličene u nevidljivo carstvo porodice Rothschild.

Rothschildi ne umiru, oni jednostavno polaze u povijest, a njihovo mjesto neupadljivo se uzima njihovi sinovi i unuci. Sa bine, kao glasina je stari majstor Jacob, kada ga je zamijenio njegov sin Nathan (Nathaniel Filip Rothschild, koji nosi ime osnivača engleskog Rothschilda).

natild rostild2

Teško breme je pao na krhki ramenima mladog nasljednika. Nathan nije sama.Vođenje carstvu će pomoći njegovi ujaci Evelyn i Edmund i drugi članovi porodice Engleski (Catherine, Emma, ​​Leopold …), ali i njegov francuski rođaci (David, Eduard …).

Porodica Rothschild je proizveo guvernera, premijeri, ministri, nadzornici koji su vodeći računa da sve bude išlo prema planu velike.

Evropska unija je stvorio Rothschildi (Schumann, Hazar). EU je eksploatator Rusije, koji bi trebao biti oslobođen iz sibirskog teret. Za ovaj posao Rothschildi su zaposleni Soros primili, Berezovski, Hodorkovskog, Kasparova, mito …

Da bi otkrili pozadinu i uzroke ovih zbivanja, neophodno je gledati u mračnu povijest hazarske dinastije Rothschild, identificirati agente, sive eminencije su, pohlepni političari, kao i mehanizme njihovog djelovanja.

Krenimo od Rothschilda, glavni likovi. Oni su ti koji su na vrhu tabele.

KO SU DANAŠNJI Rothschild?

Iako je od Drugog svjetskog rata, od strane Rothschild odjeljenja za formiranje javnog mnjenja su osiguravajući ljudi koji su danas vlast je beznačajna i da će ostati upamćen po svojoj vinarija u Francuskoj ili vrtovima i filantropije u Velikoj Britaniji, stvarnost projektuje sasvim drugačiju sliku. Oslanjajući se na temelje koje su postavili djedovi i očevi, današnji potomci dovršavaju misiju koja traje stoljećima. Rothschildi su lokomotivu Hazar voz ide za Rusiju i nepreglednim prostranstvima Sibira. Voz, koji prolazi kroz Balkan, da se sa vojskama novih članica NATO-a, koji će se boriti za Rothschild carstvo.

Crvenom štitu iz Frankfurta

Da bi se bolje upoznaju sa novim kralja i njegove vojvode, pogledajmo na ličnu kartu i kronologiju ove dinastije.

O tome ko je Hazari, pisac Dejan Lučić kaže:– Danas je “jevrejstva” u dvije grupe – Ashkenazi, tj. Hazari i sefardske, gdje je bivši daleko brojniji, tako da se oko90% od ukupnog broja Jevreja.Hazari su, u stvari, tursko-mongolski pleme koje su dobile judaizam sredinom 9. stoljeća. Izvor Hazari je oko Kaspijskog mora, gdje su imali snažan carstvo u 10. stoljeću raspala zbog sudara ruskog prinčeva.
Nakon toga, Hazari naselili širom Rusije i Europe, a kasnije u Americi. Semiti Jevreji dolaze iz Palestine i njih je otprilike 7 do 10%.

Sve je počelo krajem 18. stoljeća Mayer Amsel (ili Mojsije Bauer) Rothschilda.

Rothschildi (Rothschild u prijevodu znači ,, crveni štit “) su potekli iz Frankfurta, ne slučajno, najveći financijski centar u EU.

Ono što je vrlo indikativno da se u Frankfurtu je sjedište Europske centralne banke i sve većim europskim i američkih banaka, koje su uglavnom pod kontrolom dinastije.

Frankfurt Stock Exchange (jedan od najznačajnijih u svijetu) je dio ,, Deutsche Börse “u vlasništvu Rothschilda preko, Dječje Investment Trust” i ,, Atticus Capital “s jedne strane i njegovih podružnica Merrill Lynch” i ,, Fidelity Investments “. Pored toga, grb grada Frankfurt je crveni štit!

Ovaj simbol datira iz perioda Hazar carstva.

Amsel je imao pet sinova, koje je rasporedio širom Europe. Salomon otišao u Beč, Carl u Napulj, Nathan u London, James u Pariz i peti sin Amsel ostao u Frankfurtu.

Sinovi i njihovi potomci u manje od dvije stotine godina potpuno pokorili zapadu.

Tako je osnova je postavljen ,, Pax Judaica “.

General je anglo-francuski Rothschild tim na čelu sa Nathan, sin Jacoba Rothschilda. Na engleskom tim predvodi starosti Edmund i Evelyn i mladi Nathan, i francuski, sinovi Guy Rothschild – David i Eduard.

ENGLISH Rothschild

Engleski ogranak Rothschilda je osnovao Nathan Meyer, treći Amšelov sina. U toku 19. i 20. stoljeća osnovan između britanske krune i ove familije, tako da je novija povijest Britanije neraskidivo vezan za dinastiju Hazar. Danas, Khazar trijumvirat se sastoji od navedenih Evelyn, Edmund i Nathan.

Edmund Rothschild (1916)

Karijeru je gradio pritiskom britanske-Khazar interesa u poslijeratnom Japanu. U suradnji sa Winstona Churchilla osnovao je BRINKO (British Newfoundland Development Corporation) u Kanadi. Edmund je kći Catherine je udata za Marcus Egiusa, predsjednik ,, globalna finansijska grupa Barclays ‘(nakon sticanja ABN AMRO, holandski bankarske grupe, ove dvije Rothschild grupe su postale jedno tijelo). Marcus je također na čelu BBC Broadcasting Corporation.

Evelyn Rothschild (1931)

Nakon što je Sindikat finansijskih i bankarskih grupacija engleskom i francuskom Rothschild, a transfer od vodećih pozicija u njima, on je ostao na čelu ogromne NM Rothschild & Sons, investicija, investiciona banka u Londonu. Evelyn također ima kontrolu nad novinarima (The Economist, Daily Telegraph …)

On je osnovao Udruženje za proučavanje istorije bankarstvo i finansije, sa sjedištem u Frankfurtu. On je vlasnik međunarodna korporacija De Birs, jedan od lidera u eksploatacije, prerade i distribucije dijamanata.

Sa suprugom Lin Forester, on kontrolira ,, FirstMarkCommunications International LLC “i ,, FildFreš Foods” s indijskom familijom Mital, koji zapravo djeluje kao zastupnik Rothschild interesa i kapitala (velika ,, Bharti “grupa).

U oblasti politike Eveline glavni agenti (uključujući i Soroša), Norman Lamont, Peter Mendelson (Hazar), Oliver Letwin (Hazar) i Vernon Jordan. Lamont ima uticaj na Konzervativne stranke i potencijalne premijer Michael Howard (Hazar). On je bio ministar financija za vrijeme mandata Margaret Thatcher.

Učestvovao je na regionalnim konferencijama, zajedno sa Stjepanom Mesićem i Boris Tadić. Peter Mandelson je prisutan komesara Velike Britanije u EU i nalazi se u blizini Laburističke partije.

S druge strane, Vernon Jordan (Lazard Bank) je vrlo uticajan u Demokratskoj stranci u SAD-u (bio je savjetnik Billa Clintona, kampanju za John Kerry u 2004. godini). Njegova supruga Lynn finansira predsjedničke kampanje Billa Clintona a također je blizak prijatelj Hilari Klinton, koja prisiljava za narednih predsjedničkih izbora u Americi.

Usput, Evelyn je vrlo blizu Duke of York, Prince Edward (sin kraljice Elizabete), što otkriva samo dio dugogodišnje veze između britanske kraljevske dinastije i porodice Rothschild.

Nathan Philip Rothschild (1971)

Mladi Nathan je sin Jacoba Rothschilda, od koga je naslijedio bezbroj poslovođa, agenata, utjecaj na vitalne političke, ekonomske, medijske i vojnih institucija širom svijeta, uključujući čak i Butrintu arheološko nalazište u Albaniji … Kompanije i korporacije ,, RIT Capital “, ,, Atticus Capital “, ,, JNR Limited”, ,, NM Rothschild, “Vančo ,,” ,, TriGranit “, ,, British Petroleum”, RioTinto su samo dio sredstava na raspolaganje novi kralj u svom krstaški rat na istoku. U tu svrhu, za svoju uslugu ne samo zapadne nomenklature u EU, NATO-a, Britanije, brojni finansijski i politički operativci širom Euroazije (Soroš, Berezovski, Đukanović, Mitali …)

FRENCH ROTHSCHILD

Francuski dinastije Rothschild, koju je osnovao James Meyer, je krila čuvar britanske trijumvirata. U tom smislu, predstavljeni su David Rene i Eduard Rothschild, sinovi Guy Rothschild, koji je umro 2007. godine.

David Rene Rothschild (1942)

David je šef NM Rothschild grupa, koja je podijeljena između engleskog i francuskog Rothschilda. On je također na čelu ,, Rothschild & Cie Banque “, uticajne investicijske banke u Zapadnoj Europi.

Eduard Rothschild (1957)

David je polubrat Eduard je također član investicijske banke. Pored toga, kontrolira poznati francuski list Liberation ,, “. On je također na čelu ,, Imerys “Metalurgija kompanija, koja je u vlasništvu Rothschilda od 1880..

(Nastaviće se)

(Vlada Sinđelić – dejanlucic.net)