(FOTO) KAJA SE PRAVDA MUŽU: Nije bilo seksa sa orlićem, ovo je samo drugarski
Katarina Ostojić Kaja, koja je prevarila svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka sa mladim fudbalerom Vukašinom Jovanovićem, ubeđuje svog supruga da su oni samo drugovi!
Informer 07. 11. 2015. 16:36

0

Informer

Italijanski muzičar koji živi u Briselu poludeo je kad je od Informera saznao da ga srpska pevačica vara. Pošto po svaku cenu želi da sačuva brak sa Džuniorom, Kaja je pokušala da mu se opravda tako što je tvrdila da joj je “orlić” samo prijatelj.

Informer
DRUGARSTVO, AL ZAMALO Verovatno neke drugarice ovako ljube drugove, ali obučene

Čim se saznalo za njenu švaleraciju, Džunior je poludeo, ali ga je Kaja ubeđivala da joj neko u Srbiji smešta aferu. Rekla mu je da su ovde mnogi ljubomorni na to što ona živi sa njim u Briselu. Pričala mu je kako je Vuleta upoznala preko drugarice Andreje Travice, koja se zabavlja sa Vukašinovim saigračom iz reprezentacije Sergejom Milinkovićem Savićem – otkriva izvor Informera, blizak ovom paru.

Informer
I OVO JE DRUGARSTVO Čak i da je obučen, mali Vule je preblizu erogenoj zoni, Kajinom vratu

Ona je i pored fotografija koje svedoče da je bila u šemi sa Jovanovićem pokušavala da ubedi Džuniora da ga nije prevarila:

Informer
UPS… Pravi drugari se slikaju goli u krevetu… MA VAŽI!

Pravdala se da su se drugarski grlili, ali nije uspela da mu objasni zašto je Vukašin go, niti kako je nastala fotografija na kojoj je naga. Džunior je veoma ljubomoran, ali mu ni na kraj pameti nije bilo da bi Kaja mogla da ima šemu sa klincem od 19 godina. Ranije joj je pravio scene i za neke gluposti, a sada, kada je video dokaze, potpuno je van sebe. Ne veruje u njene priče, ali se Kaja trudi da ga ubedi da su sve to novinari izmislili jer su ljubomorni na njihovu sreću – prenosi naš izvor.

Katarina Ostojić u petak je ugasila svoj mobilni telefon, a na poruke na društvenim mrežama nije odgovarala.