Kako je Juzna Republika dobila EXKLUZIVNU informaciju od visokog funkcionera iz Vlade Srbije, da sizofreni Vucic , planira da islamizuje Srbiju, posebno njen juzni deo i pretvori ga u Evropsku Arapsku Republiku. Sa puno logora i hot spotova. Pricaju privremeno, ali LAZU. Bice trajno. Hoce da promeni versku, rasnu, kulturolosku sliku Srbije,

Prvi korak ka tome je da se VELIKI hot spot (logor, sabirni centar) u TAJNOSTI gradi u Aleksincu. Na trasi auto puta. Bivsa kasarna velicine 6 hektara najbolje zemlje. Tu je Miskovic pre par godina hteo da napravi bescarinsku zonu sa 30 kompanija i zaposli 3.000 Aleksincana. Nisu mu dali, jer su REKET veliki trazili.

Umesto radnih mesta dobice Aleksincani nove komsije. Islamske dzihadiste i teroriste. Ovu tajnu operaciju finansira Caritas, koja je od UNHCRa dobila 2,4 mil. eura za taj projekat. Ali neulazu se sve pare u adaptaciju. Vec samo 1,5 mil. eura. Ostatak od 900.000 eura ide na PODMICIVANJE Vladinih funkcionera i opstinske administracije.

Ukoliko se gradjani juga Srbije i Aleksinca ne dignu, neprotestuju, ovaj plan bice lako i brzo sproveden u NEdelo. Vucic kao Siptarski sin Fahri Muslijua iz Prizrena oseca OGROMNU MRZNJU prema Srbima. Setimo se kako je 90 ih slao Srpsku decu u paravojne formacije i rat da ginu za njegove i Seseljeve sulude ideje. Dosta ponizenja, straha…

Moramo se osvestiti, ohrabriti i izaci da pomognemo i podrzimo nase komsije, rodjake , iz Aleksinca. Blokadom auto puta i sprecavanja LUDAKA da od Srbije napravi ogroman KONC LOGOR i dzihadisticki regrutni centar.