“Dragi” Pero.

Morao sam da ti odgovorim, na tvoj krajnje primitivan, vulgaran, bljutav i ogavan tekst, sa slikama Putina u tvojoj E kanalizaciji. I na tekst od ranije. Na koji sam ukazao na KONTINUITET zatiranja Srpstva, kroz istoriju, od istog naroda. Koji nam kroz celu istoriju radi o glavi i namesta nas, na pogibelj, sunovrat i odron. Ljudi se menjaju, ali kontinuitet zlocinacke politike ostaje isti.

To je bio tvoj kontra udar. Na moj tekst o medijskom mraku, tiraniji i cenzuri velikog “vodje”. Kome ti verno sluzis i nesebicno celog sebe dajes, za sitne dotacije.  Poceo si cak i sirokopojasno da hvatas donatore, pa si preko pola tvoje e KANALIZACIJE napravio baner sa ziro racunom i tekstom UDELITE PROSJAKU stogod. Da ti neko nesto udeli. Posto je Sorosev kazan sa pasuljem i debelom kobasicom, otanio, ti si resio da nadjadjes drugog sponzora. Aljeka Vucica Muslijua. Da isprosis za tanjir kavurme ili svargle,sifon sode i litar belog. Da se prezivi. Malo li je na ovu krizu i skupocu.

Tvoje prirodno staniste je njegov analni otvor (ili supak, posto ti preferiras Bosancicu i Hrvaticu). Taj tekst  je verovatno narucen od tvog gospodara, kome  predano sluzis. Morao je on, mucenik, da se dodvori svojim kolonijalnim upraviteljima. Devenportu i Kirbiju. Kakav Putin, kakvi bakraci. Pa jos 4 bilbordi sa Putinovim likom i porukama NE=u EU i NATO. To u “deMoNkratskoj” Stradiji je nedozvoljeno i nedopusteno.

Ti kao verni vojnik partije moras da izvrsavas. Radis kao dzuboks, na zetone. Dok ne naidje neki drugi, koji ce ti vise iskesirati. Jer to je prirodan tok stvari u tvom razvojnom putu, medijskog pit bula i Kerbera. Ko te vise plati, ti mu ga medijski klatis, opsluzujes i zadovoljavas.

Prvu crkva u koju si isao i u kojoj si se molio, bio je Titov Kumrovec. Lepo si iskoristio vreme komunizma i Titoizma. Da se situiras i materijalno obezbedis, izgradis “karijeru”.  Nosio si redovno stafete mladosti po sletovima i bio uzoran Titov pionir. Sa tvojim frendovima i frendicama,  kasnije si tu crkvu napustio, jer je presusila. Otisao si sa drugosrbijancima u Sorosevu masonsku crkvu, hram. Njima da sluzis. Centrala im je u Londonu i Briselu. Tamo si isao na hodocasce i primio krizmu. Ponekad i u Budimpestansku ispostavu, na misu po milostinju. Svoje Vatikansko koncilo ste sproveli 5.okt.2000. Posle toga im vise nisi trebao. Ostareo si, dosli mladji, drcniji u skupim japi odelima. Sa kombinacijama u koje se ti nisi uklapao i snalazio. Jbg. jaz generacija.

Kako je vreme odmicalo, poceo si da ides i na hadz. Postao si crveni daidza. Zastitnik “jadnih i nezasticenih” muslimana i Siptara. Stalno si na njihovoj teritoriji,njihovom kazanu i njihovoj prehrani. Mantije, Hurmasice, bakljave, kaHve po Bascarsiji. Debeli i dugacki sudzuci po KiM i Albaniji su te preporodili. Osetio si svu car Orjentalne kuhinje i prehrane. Jest te kobaje i sudzuci su obrezani, ali nema veze. Daj sta das, cena pada,zivot skup. Danas kao pravi sehih (vojnik), si na Alahovom putu, vernika, sa tendencijom da zavrsis na Blajburskom mezarju. Kada dodju Rusi sa tenkovima, ili osetis sve cari tajgi, tundri ,Sibira. Po modelu Solzenjicinovog Arhipelag gulaga.

Medved se sporo budi. Ali kad upali, onda srusi Rajhstag i okupira pola Evrope.

Te skrabotine koje pises verovatno citas samo ti,  clanovi tvoje uze porodice. i narucioci radova.  Nije poenta u tvom minornom tirazu, nego u necem drugom. Dirnuo si mi u dve svetinje. Putina i prapravljanja mojih tekstova, tumaceci ih na tvoj izvitoperen i nastran nacin. Misleci time da ces me uniziti i uciniti od mene idiota i debila. Tu si se gadno prevario.

Takva gomila bljuvotina, bedastoce, niskih strasti i zivotinjskog poriva,  da se povredi Imperator nije skoro vidjen na ovim prostorima. Nije toliko bitna konotacija sa LGBT populacijom. Koju da se razumemo, niko nesme nikoga da mlati, unizava, nipodastava, zbog razlicitosti (bilo, verske, rasne, seksualne itd). Svi smo mi deca Bozja.  I Bog nas je stvorio po svojoj zamisli i promisli, razlicite.  Takodje nisam ni za agresivnost ino mentora  i finansijera istih, koji prenaglasavaju te probleme, produbljuju podele i povecavaju animozitete. Huskajuci tu minornu, malu grupu na vecinu.

Previse mrznje, oslobadja slobodne radikale i to je siguran put, da dobijes kancer. Vidis kako ti se gazda izduo. Kao zabac. Tiroidna mu proradila. Naivan Srpski narod bi pomislio i rekao. To je od brige, brine za narod. Kako da mu smanji, otme, ukrade plate, penzije, a da ga neuhvate i neoteraju na robiju.

Ko je Ruse zavrnuo, prosao je ili “slucajno”ozracen, ili sa polonijumom u supi ili salati. Kao Litvinjenko ili Holbruk.

Svako dobro ti zelim. Dobro zdravlje i dug zivot.

 

print Verzija za štampu Plain text Samo tekst Komentari Komentara (3)

Izliv rusofilije u mozak: Dragan Krstić, niški pacijent

Srbiju dajem, Putina ni po cenu billboarda

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Billboard koji nije stigao do Putinovih Srba: Južna republika, ruska gubernija!

Billboard koji nije stigao do Putinovih Srba: Južna republika, ruska gubernija!

Izvor: Dragan Krstić/Clamp

Invazija rusoljublja i putinoljublja na srpske isprazne duše pretvorila se medijsku epidemiju; nema dana, a da nam o Putinovoj demokratiji ili vojnim lepotama ruske vojske nešto ne priopći sovjetska peta kolona koja rovari po Srbiji; svejedno da li je to Vukadinovićev NSFM, pomahnitali Srbin.info, špijuni sa Sputnika i Fonda za stratešku kulturu, neki Newsfront ili poremećeni pojedinac poput Dragana Krstića koji vodi NVO pod imenom „Clamp“, ali ga prkosno piše ćirilicom kao „Цламп“. I tu počinje tragedija. Razočaran što ga Putin već nije odlikovao, Krstić je lijepo seo i poslao mail e-novinama da olakša svoju dušu glede teškog života u Vučićevoj Srbiji, s porukom: „Stavljam ovde korespondenciju, javnosti na uvid u kakvom totalitarizmu, medijskom mraku i režimu tipa Severne Koreje zivimo. Sa velikim ’Vođom’ Kim Džon Musliju Vučićem…“

Izliv Putina u creva: Dragan Krstić, clampy

Izvor: Stock

Nije Krstić nepoznat čitaocima e-novina; aprila ove godine objavili smo njegovo teško bulažnjenje pod naslovom „Vavilonska kurva s opankom Princa tame“, čiji se sadržaj ne može prepričati, toliko je to – clamp! Ovog puta, Krstić se mailom našoj redakciji požalio na tešku cenzuru: naime, marketinška agencijaAlma Quattro Ltd. Belgrade odbila je da se na billboardima u Nišu, Leskovcu i Vranju – pojavi Krstićeva poruka o nekakvoj „Južnoj republici“, s Putinovom slikom i porukom „Hoćemo ruske baze“.

Krstić je, razume se, proključao; već u uvodu svoje poruke e-novina izvukao je razočaravajuće zaključke: „Svakakva vremena pamtim u zadnjih 25 godina visestranacja. Bilo je brutalno i opasno. Danas je to X puta  gore, perfidnije, podlije, podmuklije. Sve što je bilo onda, i danas je matrica ponašanja i ideja vodilja.  Samo usavršena na najvišem nivou manipulacije“.

Idealan billboard za Vranje: Putin kao Koštana

Izvor: Zazzle.com

Analitički duh Цлампa poručuje: „Ide se na preuzimanje svih  medija po Srbiji od malog broja lokalnih oligarha i tajkuna, sumnjivih biografija i jos prljavijeg i netransparentnog kapitala. Bez provere kod agencije za sprečavanje pranja novca. Danas se krčmi pošto zašto. Daj koliko daš, ako si naš“.

Krstić se već sprema za izbore, jer sluti: „Kada dodje do izbora da se politička i neistomisljenička konkurencija diskvalifikuje i onemogući fer i jednakopravni startni početak i bar privid ’slobodnih , fer i demokratskih’ izbora. Biće svakakve brutalnosti, prljavštine, hapšenja političkih oponenata, zastrašivanje, brutalnih prebijanja. Mozda čak proradi i onaj ’borbeni Audi Zemunskog klana. Vlast je spremna na sve“.

Ovako je Liberec, u severnoj Bohemiji pozdravio Putina: SS kolega na gradskoj kući

Izvor: PragueNews

A, onda konkretno: „Moj slučaj od 22.10.2015 sa obrazlozenjem o otkazivanju kampanje za zakup BILBORDA 4 kom. 2 u Nisu, 1 u Leskovcu i 1 u Vranju, me je u najblazem slucaju frapirao i uverio da su najgori medijski mrak, tiranija i diktatura zavladali dolaskom Aleksandra Vucica i ekipice…..“.

Blizu clampa: Krstićev omiljeni poster

Izvor: Zazzle.com

Prvi šok doživeo je kad mu je stiglo pismo iz Agencije: „Rešenje koje ste nam prosledili, izgled u prilogu, nije u skladu sa aktuelnim Zakonom o oglašavanju, i ne možemo da ga prihvatimo, budući da smo kao pružalac usluge odgovorni pred zakonom.U konsultaciji sa advokatom kompanije navodim nekoliko članova zakona koji su u suprotnosti sa oglasnom porukom. U prilogu vam šaljem tekst Zakona o oglašavanju koji je na snazi, a u kojem možete pronaći odgovarajuće odredbe koje navodim u nastavku

Član 4. – O istinitosti, potpunosti i određenosti oglasne poruke

Član 7. – Načelo zabrane diskriminacije

Član 44. – Upotreba ličnog dobra u oglašavanju koje se odnosi na identititet lica

Molim vas da poruku izmenite u skladu sa Zakonom i prosledite nam novo rešenje za štampu.

Hvala unapred na razumevanju

Milica Kalaba, Alma Quattro Ltd. Belgrade“

Obrazloženje je izludelo Krstića: „Gospodjica Milica Kalaba je rekla ’Advokaticu smo konstatovali’. U prevodu zvali smo Vladu Srbije i medijske spin doktore… Ona brine za nasu ’nejasnu kampanju i poruku’ i ’dobronamerno’ nam savetuje, izbacite Putina, izbacite Beogradizaciju. To vredja ovde nas i DISKRIMINISE nas ??????   Neće da uzme pare, već se pretvara u humanitarnog radnika. Razgovor je trajao 10 minuta. Obrazlozenja za odbijanje sam trazio pisano na meil, ali sam dobio usmeno“.

Ovo bi Srbin.info mogao da deli po Srbiji: Malo istine ne škodi

Izvor: Telegraph uk

A, šta ste vi, Dragane, rekli Milici: „Rekao sam joj da je ološ politička opljačkala celu Srbiju i opljačkane pare prenela u Beograd. Da smo mi bedni podanici, obespravljeni, devastirani ekonomski, kulturno, demografski, diskriminisani u svim sferama života, ali da ćemo se boriti. Biće borba neprestana. Da je iskra i varnica pobune, vazda, kretala sa juga Srbije i Niša“.

Jagodina je rekla svoje, ali Niš ne može: Poster from Svetozarevo

Photo: TANJUG

I neka ste joj rekli! Mora da ste nešto dodali o istoriji, takav ste čovek, epohe žive u vama! „Dodao sam da nas  ’saveznici’ nisu bez razloga besomučno razarali ( uz blagoslov petokrake komunisticko titoisticke), od 20 septembra 1943 do kraja 1944. bestijalno, zločinacki, zlikovački, pogubno, čak vise i od nacista. kao i da su se 1999 ponovo vratili na mesto zlocina.  kao sto svaki zlocinac i zlikovac čini, prema nevinoj žrtvi“.

Mi u redakciji e-novina smo utučeni, šta ćete sad, Draganče? „Nastavićemo političku borbu drugim sredstvima. Letci, drustvene mreze, on line portal. Zakup privatnih površina po zgradama i kućama i oglasavanja van ’sistema kontrole i cenzure’, po savetu advokatice”.

Vidim, poslali ste nam i ZAKLJUČAK. Evo šta zaključujete: „Neveruj Beogradjanima, ni kada ti vazduh,maglu prodaju, i uzimaju velike pare za zakup skupih bilborda“.

Da li bi ovo smela da gleda DSS Sanda Rašković Ivić: Ju, taman posla!

Izvor: putin-itogi.ru

Ima li Dragan još ideja: „Obraticemo se za pomoc raznim novinarskim udruzenjima,OEBSu, EU, SADistima, Rusima. Posto smo preuzeli odredjene obaveze, mozemo snositi neplanirane i posledice i konsekvence. Pored moralne bruke i sramote, DISKRIMINACIJE,obespravljenja iako smo pristali na njihove finansiske uslove. Mozemo trpeti i veliku finansisku stetu, zbog tudjih hirova i tumacenja zakona, po slobodnoj volji i nahodjenju“.

Šta je Krstića najviše potreslo: „Na kraju bilo nam je ponudjeno da se odreknemo Putinovog lika i izbacimo “pezorativan, uvredljiv i DISKRIMINATORSKI nazim NE Beogradizaciji. To se NEODNOSI na narod, vec na politicki OLOS“.

+++

Šta ako Sputnik objavi ovu sliku: Zlo i naopako za Ljubinku M.

Izvor: Stock

NE MOŽE BILLBOARD S PUTINOM, MOGU LECI S PUTINOM

Nekoliko dana nakon ovog potresnog Krstićevog maila, javlja nam iz Niša naš novinar Milan Marinković da je u svom poštanskom sandučetu našao Krstićev letak, s jedne strane Putin i ruske baze, a s druge Poruka građanima. Nesrećni Milan seo je i prepisao sledeće, uz poruku –  sva velika slova su u originalu, pa sam ih zato i ja tako prepisao; jedino što sam umesto originalne Krstićeve ćirilice koristio latinicu

ZAŠTO JUŽNA REPUBLIKA?

DOKLE VIŠE DA NAS PLJAČKAJU IZ BEOGRADA!!!

ZATO ŠTO D OSLOBOĐENJA JUŽNIH KRAJEVA OD TURAKA 1878. god. JUG JE IMAO 650.000 STANOVNIKA A KNEŽEVINA SRBIJA MANJE OD 1,3 mil. DANAS IMA ISTO TOLIKO, A SRBIJA BEZ VOJVODINE 5 mil. 4 PUTA VIŠE.

ZATO ŠTO SE SVE NAŠE PARE PRELIVAJU I ULAŽE SE U PRESTONICU, KRAGUJEVAC, SMEDEREVO, JAGODINU.

ZATO ŠTO NEMAMO JAKE VOĐE I LIDERE NA LOKALU KOJI BI POKRENULI INICIJATIVU ZA NOVE POSLOVE, INVESTICIJE, SA JUGA SE ODSELJAVA NAROD.

Pilot u Donjecku: Putin kao billborad na teritoriji Ukrajine

Izvor: True Faith

ZATO ŠTO BEOGRADSKA POLITIČKA OLOŠ „ELITA“ ŽELI DA SE OVE TERITORIJE ISPRAZNE I DA SE NASELE ŠIPTARI.

(zatim Krstić nabraja dalje, uglavnom o tome kako smo opljačkani i uništeni od strane domaćih vlastodržaca i međunarodnih gulikoža, nakon čega sledi “rešenje”):

Nema pravde: Osetija može ono što ne sme Clamp, da prizna ko je prezident

Izvor: Stock

REŠENJE JE U NEPLAĆANJU KREDITA STRANIM POVERIOCIMA. TRAŽENJU ISPLATE RATNE ŠTETE OD 50 milijardi EURA ZA ZLOČINAČKO UBIJANJE I RAZARANJE 1999. god. U NATO AGRSIJI. ILI KONFISKACIJA SVIH KOMPANIJA I BANAKA NATO ZEMALJA KOJE SU UČESTVOVALE U RAZARANJU.

KONFISKACIJU SVE IMOVINE OD TAJKUNA VEĆE OD 5 miliona EURA.

DAVANJE MLADIM MAJKAMA PROSEČNU PLATU ZA TREĆE DETE DOK SE ŠKOLUJE.

*MILAN MARINKOVIĆ: Zašto samo mladim majkama? Zašto ne i starim? I što samo za treće dete? Šta je s prvim, drugim, četvrtim, petim, šestim…? Kako da se, najpre demografski a zatim i vojno regenerišemo, ako će Srpkinje da nam kote samo po troje Srpčadi? Bez minimum pet komada po materici stanovnika, ništa nismo napravili!

* Misli Dragana Krstića ostavili smo u južnorepubličkom originalu; tu i tamo popravljali smo ćelavu latinicu, ali nas je je i to mrzelo jer Kostić preferira ćirilicu. Rekli bismo mi u redakciji: Sve je to Цламп!

star
Oceni
4.02