Vucic i Vulin, sprovode odavno smisnjen plan MI 6 o islamizaciji juga Srbije. Cilj ove operacije je da se na jugu Srbije promeni etnicka, verska, rasna slika. Kako bi Vucic mogao bezbolno da izgradi auto put “Bratstva i jedinstva, Velike Albanije “. On bi spojio sve njihove teritorije po karti koju je nosio DRON, Koji bi pocinjao u luci Drac, preko Tirane, Pristine, Merdara, Nisa, Sofije, isao do Burgasa i Crnog mora. Ovo je NATO fasistima jedini i najbrzi put u slucaju ESKALACIJE sukoba u Ukrajini i sireg globalnog sukoba sa Rusijom.  Srbija bi dobila OMCU oko vrata u vidu duga kredita od 1 milijardi eura i 500.000 islamista (migranata), kao cuvara i novih stanovnika juga Srbije.

 

Kako smo pisali pre 2 dana, da je Aleksinac jedan u nizu gradova uz auto put, takva tuzna sudbina . Leskovac je jako bitna strateska tacka jer je otprilike srediste ili centralna tacka te nove Evropske Arapske Republike.

U Leskovcu je Vlada Srbije i lokalna samouprava KUPILA propalo transportno preduzece Jug expres”. Koje se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Pored auto puta, a malo izdvojeno od grada, industrijskom zonom. Tako da predstavlja idealnu lokaciju za migranski centar. Ima veliki plac, preko 5 ha i puno hala, zgrada, radionica, koje se lako adaptiraju za smestaj islamskih migranata.

Nisu svi muslimani teroristi, ali su SVI TERORISTI MUSLIMANI. Nazalost, nebrigom ove vlasti, moze se desiti da u Srbiji gledamo, ovakve morbidne i uzasavajuce slike.