.

Предизборна. Кампања
Вучић са својим приватним СНС почео жестоку кампању обмана и лажи које лакше пролазе са ситуацијама набијеним експлозијама хапшења.
Зашто не хапси Ч.Јовановића, Н. Чанка, Динкића,… Зашто не хапси неке око себе…? Зашто? Па зна се, неки су заштићени а неки су типовани за прогон, а типовање одређује Вучићев западни газда.
СВЕ ДРУГО ЈЕ МАГЛА И ПРЕДИЗБОРНА ПРЕВАРА.
Кад Вучић оде да “отвори” километар асфалтираног пута, каже да је то први пут у 40 година, као да у Србији пре његове власти није било путева. Куда смо се возили толике године? Путе се поправља сваке две-три године и то није ништа ново.
ОВО САМО ЗНАЧИ ДА ЋЕ НА ПРОЛЕЋЕ ИЗБОРИ. Вучић води кампању злоупотребљавајући позицију Премијера и народни новац, отет од пензија… Нико не може да објави праве истине јер су сви медији под Вучићевом контролом. Права америчка “демократија”.

Знамо и исход ове приче. Већина ће бити пуштена, врло брзо. Ово није први пут. За мене је ово само доказ, да су моји новци покрадени. Имам судско решење по којем држава Србија треба да ми после “успешно спроведене неуспешне приватизације фирме у којој сам радио” исплати заостале плате укључиво камате. До сада ништа од тога. А ево и зашто. за лоповлуке има за поштена решења нема.