Otvoreno pismo ostavke člana GO SNS: “Aleksandre Vučiću, ti umišljeni Bože nad Bogovima”

PDF Štampa El. pošta
utorak, 19. januar 2016.
 Član glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor D. Jakšić javno se obratio predsedniku vlade i lideru SNS Aleksandru Vučiću. Jakšić, koji je vratio stranačku člansku kartu SNS, optužuje predsednika Srpske napredne stranke za jednoumlje i rad u ličnom interesu, a stranačke kolege za idolopoklonstvo, poltronstvo…

– Umišljeni Bože koji zemljom hodaš ….ti Zevse….. Bože nad Bogovima! U stranci koja je postala demokratija jednog uma, puna poltrona i idolopoklonstva, Gde samo jedan čovek radi u ličnom interesu. TI! Marko Aurelije je uposlio čoveka koji je išao uz njega i stalno mu govorio “ti si samo čovek” što savetujem i tebi – naveo je Igor D. Jakšić. On je mišljenja da premijeru Srbije ne odgovara narod.

– Ti, koji ti narod ne odgovara i koji bi isti menjao, a ne znam za koji …verovatno nemački!!! Za mene je moj najbolji od Londona do Njujorka ,jer je MOJ SRPSKI NAROD! I, pošto se razlikujemo čak toliko do neprepoznavanja, što otkrih u vreme tvoje vladavine… Jer za ovo što ti radiš, ja se nisam borio. Vraćam ti sve ono što si mi dao i što imam od tebe, kartice članstva i Glavnog odbora. Primi moju ostavku na svim nivoima. I kako nas narod kaže “ćeracemo se još”…. politički – zaključuje Jakšić.

(Kurir)