Na politickoj sceni Srbije dve najvece NISTARIJE i dva najveca NITKOVA, bez casti, obraza, morala, skrupula, jesu lazni vojvoda (gibanicar) i mali mu potrcko od palube Aljek Musliju, iz fisa Musliju from Prizren, carski srednjevekovni prestoni Srpski grad. Koji je u zadnjih par vekova pod Otomanskom okupacijom, promenio versku i etnicku sliku.

Ova dvojica hulja, prevaranata, iluzionista, opasnih opsenara i ljudi sa ozbiljnim psihickim smetnjama, zacrnila su Srpski narod za narednih bar 100 godina. Svojim mazohistickim politickim stavovima i misljenjem, delanjem, trovanjem i kontaminiranjem medijske i uopste medju ljudske i medju etnicke scene.

Očekivano od lažnog vojvode,valjda je sada svima konačno jasno ko je on i šta mu je uloga niti je bolestan niti je patriota u direktnom je dilu sa Vučićem a i sa Haškim tužilaštvom se nagodio.Ja sam čovek argumenata i izneću ih kao srpski patriota i nacionalista naravno pravi ne kafanski ili salonski vrlo lako mogu da detektujem iskrene patriote,prvo pravi srpski nacionalista nikada ne koristi bečku kovanicu Velika Srbija,naša otadžbina nemože biti velika ona može biti jedino u svojim prirodnim etničkim,kulturološkim i geografskim granicama,kada sam pre oko mesec dana lažnom vojvodi postavio to pitanje na fejsbuk nalogu u roku od deset minuta je pitanje bilo obrisano toliko o njemu i njegovom nacionalizmu.

Drugo osim Zorana Krasića koji je tamo jedini čestit i pošten čovek oko Šešelja je sve sam bašibozuk i gologuzija da se izrazim rečnikom Hajduk Veljka iz čuvene Birčaninove knjige,nema kadrove,nema kompetentne ljude,ne dajte mu glas to je Glas Vučiću.