Vuciceva EU ropska SNS SEKTA, DEFINITIVNO se RASPADA, Tomu finansiraju RUSI

ZVANIČNO SE CEPA SNS: Popisuju se Nikolićevi i Vučićevi naprednjaci

9

Pojedinim članovima Srpske napredne stranke naloženo je da se izjasne da li su na strani Tomislava Nikolića ili Aleksandra Vučića. 

U aleksinačkom odboru Srpske napredne stranke članovi su bili u obavezi da se potpisivanjem odgovarajućeg spiska izjasne da li su na strani Tomislava Nikolića ili Aleksandra Vučića. Bili su u obavezi da navedu i matični broj građana.

Jedna članica SNS-a obavestila je Radomira Nikolića i Zorana Perišića, predsednik SNS-a u Nišu, imejlom o spiskovima koji se nezvanično prave u Aleksincu.

– Kolega iz stranke mi je poslao dokument, jer su od pojedinih članova stranke tražili da se pismeno izjasne ko je za Nikolića, a ko za Vučića. Ja nisam htela da potpišem, ali sam od jednog člana dobila kopirani dokument i on me zamolio da ga ne spominjem. Kažu da je to nezvanično. Šta dalje da radimo, upitala je ova članica Radomira Nikolića u imejlu do kojeg je došao Teleprompter.rs.

Ona dodaje da ne voli to što se članovi dele na “Vučićeve i Tomine”, navodeći da nije želela da se izjasni.

Na dokumentima, za koje kaže da je telefonom sa lošom kamerom napravio jedan član SNS-a iz Aleksinca, piše “Vučić – interno nezvanično” i “Nikolić – oba su interna – ne šalje se nigde”.

Radomir Nikolić nije reagovao povodom spiskova. Iz aleksinačkog SNS-a saopštavaju da oni ne distribuiraju te spiskove i da je to delo nekih drugih.

Imajući u vidu to da članovi SNS-a nikada ovako nešto ne bi sproveli na svoju ruku, sumnja da se da je Vučić naredio da se popišu članovi koji su za njega, a koji su za Nikolića.

Teleprompter.rs ranije je pisao da Nikolićeva struja od Vučićeve struje traži da posle izbora dobije određeni broj stranačkih odbora i gradova.

Pročitaj: Nikolićeva struja u SNS-u ucenila Vučićevu struju?

 1379  7 Share2

 • Vučić i Nikolić – dve strane iste medalje. Ne zna se koja je gora. Jedna strana proruska, druga navodno prozapadna. Kad ih spojiš dobiješ bućkuriš! Bez odzira na ove nebitne razlike i sumnjive sukobe između njih, oni su zajedno i zajedno rade, svako na svoj način da nam bude gore a da njima bude bolje. I za sada uspevaju u tome. To se može promeniti i mora se promeniti, što pre.

 • Slika profila

  Nikolicu, znaci ti si principijelan!? Gubernator. Nisi prevrtljivac i lazov kao Vucic! Ima neceg covecnog u tebi i ja to pozdravljam koliko god te smatrao nesposobnim politicarem!

 • Slika profila

  I pokojna “princeza”Dajana je krenula iz hotela Ric i otisla u propast.Tako ce sa pomocu Boga i ova nazadna sekta da zavrsi.A prosle nedelje je i sam Ric dosta izgoreo.Losi znakovi jeli Tarabicu.Ja nisam vidovit ali mi je Vuckov buldog Djuka bio cudan.Trazi od naivnih gradjana da mu posalju papire o kojekakvim nepravilnostima pa ce on to da odnese gde treba (22.01).A to znaci u centralu pa ako je suparnicka strana opleti a svoju sakri.Eto narodnog poslanika.

 • Slika profila

  Krenulo je napokon,Nikolić je gospodin za Velikog vodju.

  • Slika profila

   Ne znam da li si glup ili lud. Milos Obrenovic je bio nepismen covek, ali za ovog tvog “gospodina” nikolica bio je genije. Tvoj “gospodin” je “zavrsio” fakultet koji ne zna ni gde se nalazi (verovatno su mu postom poslali diplomu). Toma diploma, ha! Ovaj tvoj “gospodin” je zajedno sa onom dzukelom koja je prosle godine dosao iz Haga, crtao kartu velike Srbije. On je ratni zlocinac i veleizdajnik (Srbija ce radije biti ruska gubernija (a on verovatno glavni gubernator)). on je svoj patriotizam dobro unovcio. Svoju porodicu je materijalno obezbedio. Za kradju, kriminal i lazi, zasluzio je Nobelovu nagradu. A za ostalo, sramota za gradjane Srbije. Svakom prilikom kada progovori odvali neki idiotizam. Kada treba da odrzi neki govor on cita tekst koji je neko napisao za njega. U stvari, ne zna ni da cita. on je jedno obicno primitivno govno!!! njegova izjava ovih dana da “ta deca treba da budu deca sa srpskim genetskim kodom, prosloscu i buducnoscu” je vrhunac klerofasistickog idiotizma. Kada bi glupost bolela on bi pao u komu od bola. on i onaj tzv. veliki vodja se ponasaju kao “dobar i los policajac” dva nalicja jedne medalje. Najradije bih obojici opsovo’ mater, al’ necu jer bi poceli da se mnoze.

  • Slika profila

   Ni Nikolić, ni Vučić nisu gospoda, naprotiv. Ali kolacija ide, ma kakvi rezultati bili, pa smo opet na istom.

By |januar 26th, 2016|Categories: "VOĐA"||Komentari su isključeni na Vuciceva EU ropska SNS SEKTA, DEFINITIVNO se RASPADA, Tomu finansiraju RUSI

About the Author: