Zadnje cetvrto CENZURISANJE i ISKLJUCENJE, koje mi se dogodilo je u petak 23.01.2016,
Treba RRA, Savet za stampu, i dr. udruzenja da ga sankcionisu.
Moram obavestiti medije: elektronske i stampane o nevidjenoj cenzuri, zloupotrebi vodjenja emisije i DISKRIMINACIJi (u vezi misnjenja, stavova, geografskog porekla, politickog delovanja=akcije za fiskalni separatizam od centralnog nivoa, akcija “Juzna Republika” sa lecima u post.sanducicima Nislija, uskoro i drugih gradova “Juzne Republike”. Krsenju mog Ustavom zagarantovanih prava i sloboda.
Sve je pocelo 5.januara 2016 kada sam se prvi put javio i ukljucio. Bio brutalno iskljucen posle par minuta. Dok se dozvoljavalo gledaocima, koji su velicali lik i delo “Bozanstva” da trose medijsko vreme i po 20 minuta. Tipican jeftin propagandni trik i zloupotreba resursa (medija).
Drugo brutalno iskljucenje, vredjanje, pljuvanje, desilo se 12 januara 2016. Kada sam izneo stavove argumentovane (bez psovanja, vredjanja, licnog etiketiranja). Ovakvo opskurno i nedolicno ponasanje doticnog “novinara i voditelja” je za svaku ogradu, kritiku i javnu osudu. Ako SNS pledira da bude stranka demokratske provijencije, ovakve nedolicne ispade, mora da sankcionise i takvog “novinara”, da suspenduje, izopsti, zigose, kao recidiv proslosti. Kada su nosili Radikalske bedzeve.
U suprotnom, pokazace svoje pravo lice light varijantu Radikala, samo bez bedzeva i sa skupom firmiranom garderobom (posto su osvojili vlast i benefite, koji iz toga proizilaze, ostvarivsi svoj “Americki san”, dok su narod gurnuli u latentnu bedu, beznadje i duznicko ropstvo).
Treci primer BRUTALNE CENZURE, TIRANIJE, ZLOUPOTREBE, desio se danas 21.januara 2016. Kad proradi voditeljska sujeta, inferiornost u suceljavanju misljenja sa neoborivim argumentima i dokazima, infantilno ponasanje je posledica toga Nedemokratskog, neljudskog stava i ponasanja.
Takodje napominjem da cu se obratiti: Ombudsmanu, Povereniku za zastitu od diskriminacije, RRA, Savetu za stampu, REMu, novinarskim udruzenjima i NVO za zastitu svojih Ustavom GARANTOVANIH PRAVA i SLOBODA.
Treba reci dosta i STOP: Tiraniji, diktaturi, CENZURI, jednoumlju, manipulaciji, koja dolazi sa VRHA piramide i ide ka nizim nivoima, partijski poslusnim aparatcicima. Oni jedino priznaju sud partije.
Odgovor, zasto se doticni prema meni ovako brutalno obrusava i cenzurise, je u vezi mojih tekstova o nasem “boljem zivotu i naprednom putu” u rikverc, u provaliju. Tekstovi o zloupotrebi drzavnih resursa u partijske i sitno politikanske svrhe. Gde se vidi sva manipulacija, sva Potemkinova sela (usteh ovog nakaradnog rezima).
Govor o “vodjinom” kriminalu, zataskavanju i sakrivanju dokaza njega i njegovog kabineta.
Korupciji, pritisku na poreske, policijske, tuzilacko sudske organe u vezi firme moga oca. Gde predmet u UKPu lezi vise od 2 godine , na dnu neke mracne i duboke fioke. Broj je 34/2014 od 9.januara 2014. U vezi tog predmeta Blic je pisao i stavio vodjinu desnu ruku tada Cvijana na naslovnu stranu 11.decembar 2013. Kasnije su ili ucutkani ili oglasavanjem namireni.
List Danas i dopisnik iz Nisa je aprila 2014 poslala pitanja Aleksandru Vucicu i Ivici Dacicu o skakljivim detaljima i njihovoj ulozi u zastiti Kineskog drzavljanina (kriminalca i uzgred obavestajca, koji je sa ovom dvojicom bio u veoma bliskim poslovnim odnosima), sestrica Kineskog ambasadora u Srbiji.
Nas pravni tim,  analizira ce situaciju. Da li ima elemenata za pokretanje krivicne prijave za krsenje Ustavnih nacela i poktetanje sudskog procesa za diskriminaciju, govor mrznje, poziva na linc. O tim koracima bicete naknadno obavesteni.
U Nisu,
21.01.2016,                                Centar za ljudska prava i demografiju “CLAMP” Nis
                                                                       Dragan Krstic 063 11 88 575
                                             osnivac pokreta za finansijski separatizam,decentralizaciju
                                                              NE Beogradizaciju  “Juzna Republika”