Crnokosuljasi novi strajk breheri, stranacka policija mlati narod po Srbiji

DS-ovi batinaši iz Komunalne policije biju građane u ime SNS-a

4

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović ocenio je da su komunualnoj policiji novim zakonom data prevelika ovlašćenja, te da ona sve više liči na partijsku vojsku Srpske napredne stranke.

komunalne-policije-foto-FONET

– Zabrinjavaju previsoka ovlašćenja komunalne policije koja su joj data novousvojenim zakonima. Dok policija Srbije nema zimske uniforme, dok se štedi na sredstvima za rad, dok im se smanjuju plate i dnevnice, dok se otpuštaju policajci i pored očiglednog manjka broja policajaca na ulicama gradova Srbije, ulaže se novac u komunalnu policiju kojoj se povećavaju ovlašćenja i koja sve više liči na partijsku vojsku SNS-a. Otpušta se 1.000 policajaca, a zapošljava se nekoliko hiljada komunalnih policajaca koji će biti pod partijskom kontrolom SNS-a , što su u prethodnih nekoliko meseci više puta pokazali, saopštio je Božović.

Srpska napredna stranka podsetila je poslanika Demokratske stranke Balšu Božovića da je Zakon o komunalnoj policiji donela DS i da su svi zaposleni u vreme vlasti te stranke.

U saopštenju se navodi da zbog zabrane zapošljavanja u javnom sektoru, koji je još na snazi, nijedan pripadnik komunalne policije nije primljen od kada je SNS preuzela odgovornost za vlast u glavnom gradu.

Čovek koji tvrdi da komunalna policija predstvlja “partijsku vojsku SNS” ili ima problem sa inteligencijom ili je neviđeno zlonameran, poručili su iz Beogradskog odbora SNS.

– Neviđeno je licemerje da Demokratska stranka optužuje nas za pravljenje stranačke policije. Za vreme naše vlasti policija je pretukla brata premijera i gradonačelnika Beograda, a za vreme vlasti DS-a je ubijala demonstrante na opozicionim mitinzima. Bez obzira koliko puta izgovorite neku laž, ona nikada neće moći da zameni činjenice, poručio je potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić.

Prema njegovim rečima, ovakve izjave jasno pokazuju da Demokratsku stranku sve više zahvata predizborna panika i strah od ostajanja ispod cenzusa.

– Sistematizacija broja zaposlenih u raznim granama državne uprave rađena je po objektivnim kriterijumima, i uz učešće relevantnih lica. Većina radnih mesta koja se smanjuje obuhvata zaposlene u administraciji, a ne operativce koji su našoj zemlji potrebni, objasnio je Jovičić.

Dakle, batinaši iz Komunalne policije koje je zaposlila Demokratska stranka biju građane u ime Srpske napredne stranke.

Istina je da je Komunalna policija oličenje stranačkog zapošljavanja. Većinu je zaposlila Demokratska stranka, ali je i Srpska napredna stranka oplemenila spisak zaposlnih sa svojim članovima.

  • to da se niko ne zaposljava u poslednje vreme u drzavnim ustanovama,je klasicna glupost,i u to moze samo da poveruje neko ko ima vrlo nizak IQ!zaposljavaju se naprednjaci prilicno,na razne nacine,i hvataju razne krivine i rupe u zakonu kako bi ubacili stranacke botove,aktiviste i sl,narocito pred izbore.ja znam podatak da je u kom policiju bas ubacena masa naprednjaka,koji ne rade nista sem da se setkaju po gradu,i glume strogocu.

  • Slika profila

    U peoslednje vreme su doneti jezivi zakoni koji su malo medijski propraceni a koji ce nam zaista onemoguciti da disemo .Ako se i nesto promeni ti zakoni su na snazi i taj neko ko ima ideje kako ce i sta ce,ako ne misli da bude univerzalni sukcesor poslusnicke,ucenjene i klimoglavske politike to mora da anticipira i vidi sta ce, Tuzno je sto se advokati,kao deo strucne javnosti javljaju i blokiraju drzavu samo kada se njihovve guzice nadju na udaru ,a cute i ni da zucnun na sve ovo sto usvajaju dizanjem ruke polupismeni koji jedino proucavaju onu stvar Dare Bubamare/ kada aktiviraju onu jednu vijugu u pauzi izmedju zdranja,oblikavanja i prostackih prica a za nas racun/.Pozdravljam sve mislece ljude sa ovog portala.jer uz njih imam promil nade da nije sve crno i izgubljeno.

  • Slika profila

    Hail Vucic.

  • Slika profila

    Ja ne mogu da se stim nijednog primera pre 2012. godine,da se neko žalio na prekoračenje ovlašćenja ili nečega sličnog od strane komunalne policije!?Po dolasku sekte na vlast,počele su raznorazne zloupotrebe, a posebno se ističe lepljenje plakata sa likom Vučića na njegov rodjendan prošle godine,i to u sred dana žalosti zbog pada helikoptera i pogibije ljudi u toj nesreći!?Sad imaju dodatna ovlašćenja, a tada niko nije uhapšen zbog plakata,čak šta više niko nije ni procesuiran zbog toga,a van kampanje je radjeno sve,čak lepljeno i na površinama koje nisu predvidjene za to?!Hoćete da kažete da nisu stranačka policija i lična garda SNS !?Ovo je bio klasičan primer njihovog bahatog postojanja,a o čuvanju Siniše Malog,zabranjivanju novinarima da snimaju i fotografišu,maltretiranju onih bez karata i da ne govorim!!!SNS=SA (komunalna policija)!!!

komunalne-policije-foto-FONET

By |januar 31st, 2016|Categories: HRONIKA||Komentari su isključeni na Crnokosuljasi novi strajk breheri, stranacka policija mlati narod po Srbiji

About the Author: