Andrej Vucic PRVI SUTIRAO Niske zandarme, pa dobio po PICKI

OVO NIKO NIJE PRIMETIO: Dokaz da je Andrej Vučić šutnuo žandarma! (VIDEO)


Suđenje osmorici pripadnika Žandarmerije, prema rečima Aleksandra Vučića, trebalo bi uskoro da se završi. On tvrdi da njegov brat nije počinio “nijedan prekršaj”. Međutim, kada detaljnije analiziramo usporeni snimak okršaja, jasno se vidi da je Vučićev brat šutnuo jednog žandarma.

Iako premijer Aleksandar Vučić voli da tvrdi da nikada ne utiče na rad nezavisnih pravosudnih organa, to ga nije sprečilo da u Skupštini donese presudu u korist svog brata Andreja u slučaju napada na pripadnike Žandarmerije 2014. godine tokom “Parade ponosa”.

– Ljudi su samo dobili batine. Nijedan prekršaj nisu učinili. Uostalom, uskoro će i kraj tog suđenja, ali protiv njih ne postoji apsolutno ništa. Završene su i unutrašnja i sve druge istrage… Apsolutno nijedan akt, rekao je Vučić u Skupštini tokom sednice na kojoj je razrešen Bratislav Gašić.

Vučić se zatim zapitao: “Ja samo zamišljam šta bi bilo da je moj brat nekoga udario onako kako su njega tukli?”

Premijer je postavio odlično pitanje. Zaista, šta bi bilo da je njegov brat nekoga udario?

Takav scenario ne morate da zamišljate, pošto se na snimku okršaja između Žandarmerije i Kobri vidi da je Andrej Vučić šutnuo jednog žandarma koji je potom pao na trotoar!

Javnost u Srbiji sve vreme gleda snimak okršaja, ali zbog brzine dešavanja i truckanja kamere nije u stanju da vidi kako je Andrej Vučić u grudi šutnuo jednog žandarma.

POSTAVKA: Ko je ko

Portal Teleprompter.rs saznao je od izvora iz Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je bio blizak istrazi napada na žandarme, da se na snimku vidi kako je Andrej Vučić šutnuo žandarma.

– Dok su oči javnosti bile usmerene na gužvu koja se vidi sa leve strane snimka, skrenut je fokus sa donjeg desnog ugla snimka gde se vidi kako jedan žandarm praktično leti i pada na trotoar. Tog žandarma, koji se jedva vidi na snimku, šutnuo je Andrej Vučić u grudi. To možete jasnije da vidite ako usporite snimak, kaže sagovornik Telepromptera iz MUP-a.

Redakcija Teleprompter.rs usporila je snimak i kompjuterskim softverom uklonila truckanje kamere. Jasno se vidi jedan žandarma kako leti i pada na trotoar od siline udarca.

U tom trenutku kreće napad žandarma službenim palicama na Andreja Vučića i njegovo nezakonito vojno obezbeđenje.

Žandarm po imenu Vinko Hristov dobio je udarac u grudi od Andreja Vučića. Optuženi žandarm Boban Lekić jedini je u svom iskazu opisao kako je izgledao napad na Hirstova.

Deo iskaza Bobana Lekića

Lekić navodi da su žandarmi imali fizički kontakt sa braćom i njihovim vojnim obezbeđenje jer su pokušali da probiju policijski kordon suprotno naređenjima da ne smeju, ali niko nije primetio da su žandarmi počeli da koriste službene palice nakon što je Andrej Vučić šutnuo žandarma Hristova.

Hristov je par puta udario Andreja Vučića službenom palicom kada je ustao sa trotoara, što predstavlja direktan dokaz da je tačno znao ko ga je šutnuo. Ta činjenica isključuje mogućnost da je pripadnik “Kobri” Saša Jovanović, koji je štitio Andreja Vučića, šutnuo žandarma umesto Vučićevog brata.

To se jasno vidi kada izdvojimo i uvećamo pojedinačne pokrete Hristova nakon pada.

Sumnjivo je to što se Hristov ne nalazi na spisku optuženih, niti su mediji prenosili da je svedočio protiv Andreja Vučića. Takođe, Hristovu izjavu, ako ju je uopšte i dao, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije objavio zajedno sa izjavama optuženih žandarma.

Nije jasno zbog čega se sam Hristov nije javio advokatima odbrane da svedoči protiv Andreja Vučića.

Dakle, ključni svedok protiv Andreja Vučića, žandarm Vinko Hristov kog je premijerov brat šutnuo, ispario je iz predmera! Čudno je i to što odbrana nijednog tenutka nije pozvala Hristova da svedoči protiv Andreja Vučića, iako je samo jedan optuženi žandarma, Boban Lekić, u svojoj izjavi jasno naznačio da je njegovog kolegu neko prvi šutnuo, što je uzrokovalo potezanje službenih palica.

Da li je neko i tužiocima i odbrani zabranio da pozove Hristova da svedoči?

U pravu je Vučić kada kaže da protiv njegovog brata ne postoji nijedan dokaz. Ne postoji nijedan dokaz zato što su svi dokazi protiv njegovog brata sklonjeni!

“Kobre” lažno svedoče na sudu

Pripadnici “Kobri” Saša Stanković i Saša Jovanović lažno svedoče na sudu i pored činjenice što postoje fizički dokazi koji ih demantuju.

Iako pripadnici Žandarmerije odgovorno tvrde da je grupa od četvoro muškaraca pokušala da probije kordon, “Kobre” poriču da su bile u pratnji braće.

Oni tvrde da su na uglu Skerlićeve i Nebojšine ulice slučajno sreli brata premijera u društvu “jednog civila” dok su obilazili teren jer je Aleksandar Vučić trebalo da ode do roditelja na ručak. Nije poznato otkad Vučić od Vlade Srbije do roditelja ide peške dok su ulice Beograda pod opsadom policije zbog “Parade ponosa”.

Takođe, ako “Kobre” nisu bile u pratnji Andreja Vučića, nije jasno zbog čega je pripadnik “Kobri” Saša Jovanović manično branio Andreja Vučića od službenih palica.

Pripadnik “Kobri” Saša Stanović slagao je sud kada je rekao da su Andrej Vučić i Predrag Mali izvadili lične karte, kao da lična karta predstavlja propusnicu kroz kordon. Pa čak i da je pokazao ličnu kartu, Andrejevo prezime mu ne daje pravo da probija kroz kordone policije!

Saša Stanković

Izvor Telepromptera iz MUP-a, koji je blizak istrazi, kaže da Andrej i Predrag nikada nisu pokazali lične karte. Dodaje da je Aleksandar Vučić slagao javnost kada je rekao da postoji drugi snimak na kom se vidi kako njegov brat i brat Siniše Malog navodno drže lične karte.

– Snimak TV “N1” jedini je snimak koji postoji. Svi se pitaju gde je početak snimka. Nijedan drugi snimak ne postoji. Ekipa TV “N1” slučajno se tog trenutka našla na licu mesta. Kamerman je odmah upalio kameru kada je video da se nešto dešava. Oni nisu ni znali da je to bio brat Aleksandra Vučića. Tek su kasnije od jednog policajaca čuli da je Žandarmerija upotrebila palice protiv Vučićevog brata. Kamerman je policajcima tada rekao da ima snimak, kaže izvor Telepromptera.

Dodaje da je policajac zadržao ekipu TV “N1” kada je video da kamerman poseduje snimak.

– Ekipa TV “N1” odmah je pozvala direktora Jugoslava Ćosića. Ćosić se nakon sat vremena pojavio u pratnji dva pripadnika BIA. Novinarka i kamerman odvedeni su u zgradu BIA gde su bili u obavezi da predaju snimak. Međutim, Ćosić im je rekao da će tog dana snimak objaviti, pa je pripadnicima BIA samo dao kopiju snimka, kaže izvor Telepromptera koji je bio blizak istrazi.

Policajci su mislili da će taj snimak pomoći kolegama žandarmima koji se trenutno nalaze na optuženičkoj klupi. Međutim, Aleksandar Vučić je taj snimak upotrebio protiv njih tako što je iz istrage eliminisao žandarma kod je Andrej Vučić šutnuo.

Žandarmi bili na raportu kod Vučića

Žandarm Dalibor Đorđević rekao je tokom svedočenja da su žandarmi posle obračuna sa Andrejem Vučićem i “Kobrama” bili promorani da odu do kabineta premijera Aleksandra Vučića u Vladi Srbije.

– Građanin za koju sam kasnije saznao da je Andrej Vučić je jurnuo na mog kolegu, a mene udario pesnicom u bradu i rascepio mi usnu. Kasnije smo bili na sastanku kod Aleksandra Vučića koji me je pitao šta mi je. Kada sam mu odgovorio da sam udaren, rekao mi je da lažem, rekao je Đorđević.

Žandarm Boban Lekić, koji je u iskazu jedni napisao da je Andrej Vučić šutnuo kolegu Vinka Hristova, naveo je tokom svedočenja da je posle incidenta na lice mesta ubrzo došao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je pitao da li se tu dogodio incident i uredno se na zahtev žandarma legitimisao i predstavio.

Nije jasno zbog čega je baš ministar Lončar došao na lice mesta.

Prema ranijem pisanju Telepromptera, žena ministra Lončara, advokatica Vesna Lončar, zastupa Andreja Vučića i Predraga Malog u postupku protiv žandarma.

PRAVDA ZA ŽANDARME!

Povezane vesti

 • OTKRIĆE! Žandarmi: Napalo nas lice u dukserici / Andrej Vučić jedini nosio duksericu! (FOTO)
 • NASTAVAK SVEDOČENJA ŽANDARMA: Andrej Vučić prvi probio kordon i napao žandarme!
 • LAŽU POD OZNAKOM TAJNOSTI: “Kobre” lažima brane Andreja Vučića na sudu
 • KO MU VERUJE? Andrej Vučić svedoči na sudu: Zamolili smo ih da prođemo, išli smo na ručak kod roditelja
 • DETALJI IZ SUDNICE Advokat žandarma: Andrej prvi napao komandira, u sud ulazi na ulaz za sudije
 • STROGO POVERLJIVO 44-121: Misteriozni dokument koji krije istinu o Vučićevom bratu
  • Driblanje zdrave pameti. Otići će ovi smradovi sa vlasti kad tad. Narod ima šansu na sledećim izborima Nadam se da će nova vlada to pohapsiti i procesuirati po zaslugama. Šteta što goli otok više nije u funkciji.

  • Slika profila

   jos malo narode sacekajte i pravda izlazi na videlo…samo pametno sa olovkom u rukama

  • Slika profila

   Благо жандарима. Које су они задовољство имали? Ех, да ми је то доживети..

  • Slika profila

   A sta je sa izjavom Vucica prilikom icindenta kada je rekao da se nece vrsiti nikakav postupak protiv zandara koji su samo obavljali svoj posao???Ili ste svi zaboravili na to???Da su mene ,ne daj boze,tako pretukli,nikom nista ne bi bilo

  • Slika profila

   ako pauzirate snimak na 1:30, u donjem levom uglu, jedan od pripadnika žandarmerije podiže nešto što veoma podseća na pištolj…

  • Slika profila

   Znači bolje optuži 10 žandarma, pa nema veze što će da dobiju otkaz i što ćete da im upropastite porodice, samo da dukserica ne odgovara. Nema veze ni što su žandarmi uniformisani a pripravnici iz VBA u civilu, optuži uniformisane da su ometali civile u vršenju civilne radnje. A ti Dr. Nodi, ti odmah na TV pa štiti duksericu, nema veze što ti je posao da štitiš źandarme. Nodi, ćale si, keve mi. Najjači si. Puding ljigavi.

  • Slika profila

   Sigurna sam da je Hristov sam sebe sutnuo u grudi,jasno se vidi na snimku.

   • Slika profila

    Naravno da jeste. Kao što se svojevremeno i advokat Barović sam okliznuo na koru od banane…
    Šešeljeva je to škola, neke stvari se nikad ne zaboravljaju ma koliko se Merkelka i ona agencija iz Izraela trudili… Provali iz njih radikal kad tad.

  • Slika profila

   Šta je Kobre, sta je bato? Izigravali mangupe pa dobili preko p..ke? Podnesite batine muski, nemojte da se uplakani zalite velikom vodji.

  • Slika profila

   Mogao bi malo da prepise od premijera Crne Gore kako da postupa u takvim situacijama. Da bi neko bio premijer mora da bude dorastao i mora da bude igrac.majstor igre. I uopste taj nas fenomen ,napiune sto godina i moraju sto puta nedeljno kod mame na podoj/rucak/, Kao da bi crklli da su sacekali jedan sat da ta saka jada prodje i grad se odblokira . Inace,Gasic nije trebalo da bude smenjen zbog ove replike o kolenima,ali jesre kada se upetljao u lazi o tome otkuda Kobre u eskortu privatnog lica i pet puta za pet dana dao razlicit iskaz. Sve je ovo moglo da se resi sa malo vise hrabrosti,muskosti i dostojanstva ili bar simulacije da tako nesto postoji,

  • Slika profila

   Druže Mirko,pa niko nas i neće u EU!!
   Sve je to predstava za narod,SAD i EU su nam postavili ove kriminalce na vlast na čelu sa Vućićem da rasprodaju,unište i završe rasparčavanje Srbije!!!
   Svima je jasno da Srbija nikad neće stići u EU a verovatno će Srbiju rasturiti na begradski pašaluk….zapad da nas stvarno hoće drukčije bi se postavio i drukčije bi sve teklo,ovo je samo početak kraja Srbije a ovi kriminalci što nas vode sa Vučićem rade što hoće i nepolažu račune narodu već zapadnim gazdama,zato se ovo i dešava sa sudstvom,policijom,zdravstvom,školstvom,pederskim paradama….nema ni P od pravne države,sud nemožeš dobiti ako neko od gore ima interes da nedobiješ,zato ostaje još samo ulica za narod,a kako sada izgleda niko nije zainteresovan za ništa,svi gledamo kako nam Srbija nestaje i niko nepokušava ništa da promeni!!!

   • Slika profila

    Upravo je baš tako kao što pišeš. Meni je najstrašnije kako narod, kako građani Srbije, ravnodušno posmatraju što im njihovu, našu državu Srbiju kopilad izdajnička rasprodaju i uništavaju!! Sigurno da ni jedan rodoljuba i patriota i nije kivan i besan na neprijatelje, od njih se i očekuje da nam žele zlo, da žele da nas unište!! Ali narod, građani Srbije, toliko ravnodušni na rasparčavanje, rasprodaju jedine države koju imaju, nikako mi nisu jasni!! Ili u Srbiji ne žive Srbi kao većinski narod, ili su Srbi totalne budale!! Biti ovako i ovoliko miran, biti ovoliko i ovako pokoran, samo pevati i grabiti što više za sebe, dok ti nestaje domovina, dok sa domovinom nestaju i oni lično, nikako mi nije jasno!! Srbi, ako vas ima o čemu li vi razmišljate, da li uopšte razmišljate?? Srbi vama kao da su svrake popile mozak!! Kako vam više nije očigledno da bukvalno nestajemo i mi kao narod i država Srbija, a vi ništa!! Ćutite, niko ništa ne preduzima!! Zbunjeni, sluđeni, pa dokle više? Da li će ikada građani Srbije izaći iz tog perioda sluđenosti i zbunjenosti koji intezivno i to žestoko traje preko 30.godina!!! Ima li u Srbiji Srba kojima je stalo do njihove države, do grobova njihovih predaka, do njihove kulture, njihove osobenosti??? Ima li u Srbiji Srba koji znaju šta znači voleti svoj narod i svoju zemlju?? Ima li u Srbiji Srba koji znaju, umeju, voleti??? Ima li u Srbiji Srba koji znaju voleti svoj narod, isto kao što vole sve druge narode? Ima li u Srbiji Srba koji ne mrze sve druge Srbe? Ima li u Srbiji Srba koji nisu prodali Srbe? Ima li u Srbiji koji nisu poltroni, ulizice svima koji mrze Srbe?? Ima li u Srbiji Srba koji vole druge Srbe?

    • Slika profila

     narod, tj. gradjani srbije masovno glasaju za te sto rade to sto si napisao. uostalom, ko god u srbiji da dodje na vlast isto ce to da radi, pa makar to biri i ultranacionalisti, propast srbije je nezaustavljiva. bolje se na vreme pomiri s tim i sacuvaj malo zivce, da se ne nerviras dzaba celog veka

  • Slika profila

   Jasno je da zandarmi nisu krivi, ali ne moze se protiv pedera iz vlasti. Uopste mi nije jasno kako cemo mi u EU, kad ne ispunjavamo jedan od osnovnih principa, princip vladavine prava, koji kaze da vlast treba da bude podeljena na zakonodavnu, sudsku i izvrsnu, i da one nemaju uticaja jedna na drugu, prilikom donosenja odluka. Kod nas zakonodavna vlast (premijer) optuzuje, hapsi i presudjuje. Sto se tice “Kobri” ovo je velika sramota za njih. Prvo pogledajte kako izgledaju ova dvojica, sa stomacinama, kompromituju se na zadatku, pa su jos i dobili batine.

  • Slika profila

   Trebali su jače da ga biju!?Da se meni ovo dogodilo,a ne bi nikad,verovatno bih bio invalid?!

  • Slika profila

   Ovi gašićevi jurišnici, tzv. Kobre, tj. bataljon vojne policije specijalne namene, srozao je svoj ugled izigravajući vučićevu ličnu policiju koja “čuva” članove njegove poroodice i još neke političare bliske SNS! Da li se ponose time?

  • Slika profila

   Ako pazljivo pogledate vidi se i pistolj koji ispada jednom od “kobri”, te jedan od policajaca sutira taj pistolj van domasaja …

   Sve je tu jasno, samo sto sud ne sme da presudi protiv Vucica. Verovatno ce sada da pozure presudu, jer ako izgube izbore, svasta moze da se desi …

   • Slika profila

    U zadnjih 25 svi su gubili izbore samo i jedino zbog clanova najuze porodice!

   • Slika profila

    bice interesantno kad bude doneta presuda ja mislim da ce sud zbog nemogucnosti dokazivanja krivice tuzba biti odbacena . pokusajmo se staviti u poziciju sudije tuzioca svedoka koji pod pritiskom i pretnjama nemogu slobodno da rade jer premijer drzave je vec prvog dana doneo presudu ko je kriv a ko je prav i ko sme da se njegovoj odluci i presudi da se suprostavi ,i zato mislim da ce se to zavrsiti nereseno jer koji sudija il tuzilac bi sebi dozvolio da za par godina krivicno odgovara zbog namestanja procesa van zakona ,kad se vlast promene nebi vise ni u drzavnoj kantini nebi mogli vise raditi.

    • Slika profila

     Pazi, ako ne bude presude u korist Vucica i Malog, to ce znaciti da svako moze da prebije vodjinog brata i da prodje nekaznjeno .. Mislis da ce vodja to dozvoliti?
     A to za drzavnu kantinu .. Ovi prethodni su isterali odredjen broj sudija iz po njima slicnih razloga, ovi sadasnji su ih vratili na funkcije .. Zasto mislis da su na pozicijama ljudi koji imaju integritet? Odavno su na svim pozicijama pogodni ljudi, oni koji rade kako im se kaze i ne postavljaju nepotrebna pitanja tipa da li je to zakonito ili ustavno … Kada se promeni vlast, i oni promene stranke i dalje rade kako im se kaze i svi srecni i svi zadovoljni, a narod, ko pita narod …

By |februar 27th, 2016|Categories: "VOĐIN KRIMINALNI KLAN"||Komentari su isključeni na Andrej Vucic PRVI SUTIRAO Niske zandarme, pa dobio po PICKI

About the Author: