ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ: Младић (18) обесио се због сриомаштва у породици

Стефан Симић (18) из Мола, који је нестао у недељу увече, пронађен је јуче обешен у шуми крај Тисе. Тинејџер је, како кажу његови најближи, дигао руку на себе због немаштине.

BVhktkqTURBXy8wYjBmN2UyZjdmMmE3OTU0ZjVjYjg5YmE3Nzg2YzA0OC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

 

 • Страшно, деца нам се вешају од немаштине а онај гад дели милионе евра муслиманима у Сребреници и избеглицама који нам нападају народ по градовима и селима.

 • Аватар

  Срами се Србијо, док храниш непријатеље, јер је то неко наредио овим идиотима на власти.
  Треба сви да се стидимо.

 • Аватар

  Evo zbog čega Yebem mater svim političarima od kada sam ovde na portalu. Gde su vam sada Zavetnici, Dveri, Šešelj, SNS, SPS i druga bagra. Svi rade za okupatora. Izdali smo svoju decu, sram nas bilo.

  • Аватар

   Pravo pitanje je gde je narod. Lako ćemo mi političare da menjamo ako imamo narod koji osim portala ume i da se otvoreno pobuni. Gde su svi oni koji su izašli 5 oktobra 2000 da ruše Miloševića? Tada kada je trebalo paliti i pljačkati po gradu, očas posla su se skupili na hiljade. Gde je sada onaj Džo bagerista? Evo ga ovde na portalu, ali sada nije više moćni Džo bagerista, već je postao nemoćni Džo Jang koji “ruši i prži”da sve puca ovde na portalu, ali kada treba da se izađe na ulicu nema ga nigde. On onda kaže da neće sa ovima ili sa onima na proteste jer su izdajnici. Ja ne volim Dveri, ali se uvek odazovem njihovom pozivu i izađem na ulicu. Bitno je da neko pokrene, a narod kada se sakupi u dovoljnom broju može i da utiče i vrši neki pritisak. Nas jedva par hiljada naravno da ne može ništa da promeni. Izađite na ulice bez obzira ko vodi proteste (naravno ne ako vodi Čeda i slični) i onda ćemo mi sami kao narod odlučiti ko će da nas dalje vodi. Ovako piskarajući na portalima možemo samo da izražavamo očaj i bes i jedni druge da pljujemo, psujemo i krivimo. Ne dam nikome za pravo da me kritikuje ako nije izašao na proteste zadnjih nekoliko godina. Nemate prava nikoga da krivite, jer ni sami niste ništa preduzeli. Nisu vam krive partije. One će uvek da postoje i ovakve i onakve. Krivite sebe zato što vam se yebe za najbliže komšije koji takođe jedva spajaju kraj sa krajem. Kada neko gladuje, vi odmah kažete da treba da gladuje jer je glasao za SNS, a pri tom i ne znate za koga je glasao. Pogledajte se u ogledalo i pošteno utvrdite da li imate prava nekoga da prozivate. Možda ste i gori od ovih partijaša.

 • Аватар

  О Господе,колико раздире бол због догођеног.Изгубили смо још једно дете,неповратно. Мислим да се чаша (с)трпљења прелила и да борба отпочиње. Више ништа не може бити у Србији исто.

 • Аватар

  Браћо и сестре, урлао бих и кидао од туге и беса…. Да ли је ово потврда оне чувене изјаве директора Космоса, кад каже: “Срамота ме је колико нам добро иде”… Не да нам иде, него се деца убијају од благостања. Нека је Стефану лака земља… А ми се запитајмо мало…. Барем ја хоћу.

 • Аватар

  Ух, редакцијо, редакцијо… какве ово неважне вести објављујете? Па кога то још занима? Ето јучер, на пр. у аутобусу 58 пар путника отворило праве српске колор новине у боји и у њима лепо преко целе странице нека силиконска кучка, пардон, старлета изјављује – “Најбољи секс сам имала са Радуљицом”!! “То је права истина, чиста истина, то у новинама пише”, рече то својевремено у монодрами “Ој животе” Јосип Пејаковић.
  Па то су вести за српски народ који сате и дане проводи гледајући парове, фарму, великог брата, малу невесту, Сулејмана,…
  Народу треба хлеба и игара , а не ствари које иду на душу нашем мудром премијеру. Он је душа од човека, али ето не може ни он све стићи да исправи, а вредно ради, баш вредно и чува мир и стабилност у региону. Заборавили сте и да се бори да просечна плата буде 600 € и скоро се изборио. Још само да дочекамо 31.12. 2016. и Србија ће бити водећа у Европи по порасту БДП-а…
  Богдане… немам више идеја, помагај!

 • Аватар

  Bitno da romi ,emigranti i muslimani iy srebrenice dobijaju pomoc drzave udzbenike i skolovanje nisam ja rasista nego je drzava…mladi zivot ugasen zbog nebrige i lenjosti drzave …pa vise nemamo nego sto imamo dok se vi vozikate u audijima deca vam na skolovanju u inostranstvu jedu po mekovima a mi ono sto posadimo to jedemo bauljamo pesice na posao koji radimo da bi isplatili poreze struju vodu i nista nam ne ostane…stoko jedna iz nemanjine pocnite da citate istoriju kako su zavrsavali vladari i vlade koji su ovako na cedilu ostavljali svoj narod…citajte da se ne ponovi jer gavrila principa je napravilo vreme u kom je ziveo …

 • Аватар

  Овакве ствари једноставно не би смеле да се дешавају. Колико год да смо сиромашни нисмо толико да неко мора да буде гладан, да од рођења нема струју (18 година) и да не може да похађа школу. Надлежне треба благовремено обавестити о сваком социјалном случају, а ако не реагују адекватно треба их најстроже казнити.

  • Аватар

   Новице, Ви сте у иностранству чим овако пишете. Колико треба година да се надлежни обавесте о томе да жена са малим дететом нема струју, шта мислите? У овом случају није било довољно, по свој прилици, ни пуних 18 година. Дете је одрасло у мраку до доби када је схватило сву безизлазност свога положаја, а надлежни још увек нису били “обавештени.” У тексту лепо пише да се мајка обраћала Центру за социјални рад и председнику општине, али да није добила чак ни новац за аутобуску карту за сина како би наставио школовање. О струји да се и не говори! Не ради се даклем ни о каквој необавештености Новице!
   Што се тиче казне за “надлежне,” коју спомињете, она ће уследити тек онда када сви узмемо мотке и поделимо правду “надлежнима”! У супротном, она се неће десити никад, јер у центрима за социјални рад у општинама и у самој Влади, седи гомила налицканих бабускера, и угојених трбушастих полуинтелигената која се арогантно и бахато понаша. Они су сигурни у своју недодирљивост и партијску подобност. То може само мотка да поправи јер не функционишу ни закони, а о правди не може бити ни речи. Страшно је стално само жалити за жртвама овог политичког и људског отпада који је испливао, а не чинити ништа да се то заустави! Покој души овом младом човеку који се на своју несрећу родио и живео у овој држави, па му је била потребна помоћ министра Вулина!

  • Аватар

   NOVICE,NE ZIVIS TI U NEOLIBERALNOM SRPSKOM PAKLU, KOJI SAHRANJUJE SRBIJU OD 5 OKTOBRA 2000 GODINE!!!

By |septembar 1st, 2016|Categories: HRONIKA||Komentari su isključeni na ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ: Младић (18) обесио се због сриомаштва у породици

About the Author: