Usnio je Alek jedan kratak san, kada je popio saku bensendina i bromazepama, pomesanih sa Civasom….jadnik ne moze naci dusevni mir i spokoj…sladak san za svoj fis, pleme Musliju…
NAJJEFTINIJE ROBLJE, na kugli zemaljskoj.
Резултат слика за slika vucicevog plana odbrane od poplava
Tata, obecao sam da cu “Kosoves” prosiriti i za istocno Kosoves. Nemojte me pritiskati, Srbe sam hipnotisao, zaludeo, omadjiao, preko mas medija, koje si mi ti preko cika Ser Dzona Sojersa iz MI6 isporucio. Hvala ti papa, nismo se u detinjstvu, druzlli, ali cemo nadoknaditi u nasoj “Velikoj Albaniji”. Kada sakupimo sve Albance u jednoj drzavi. Dace mi moj drugar Don Milo malo oko Ulcinja, Tuzija, Zete,Plav, Gusinje. Kada je beg bio cicija. To i onako nije trebalo priipasti Knjazu Nikoli 1912. Nego smo tata bili drcni, pa smo hteli mnogo.Uzeli nam samo Plav. Granica na Prokletijama. Mi drz, protiv zapadnih antihrista i masona ustanak i protest. Te nas oni kaznise i pod pretnjom topova sa brodova otese Ulcinj, Malesorsku oblast. Patim za Ulcinjem, biserom naseg naroda. Dok varam Srbe ne mogu tamo otici, uhvatice me paparaci. Moram cak i svinjetinu jesti, vidis na sta licim. Na SVINJU sam se napravio. Otromboljio, oskembio, nezdrava hrana, voznja, tovim se, dok je tamo sve za nas prave isil sarija muslimane. Znas da sam dobar i za nasu bracu po svetu.  Sto prave globalni kalifat. Pozvao sam ih preko globalnih medija CNN da se razmnozavaju, a za Srbe davao reklame, da su NAJJEFTINIJE ROBLJE, na kugli zemaljskoj.
 Skupljam svakakav nas teroristicki sljam i dacu im boravak i drzavljanstva po Srbiji. Uteracu Srbima kurac crnacki, pa ce da se puse i oci kolace. Uvescu im i kulturni marksizam, kao u Svedskoj. Sto ne rade dnk testove, pa matorci od 40 godina, se prijavljuju da su maloletni, bez pratnje. Pa ih smestaju po hraniteljskim porodicama. Oni im odrubljuju glave, rezu ih siluju. Ritualno kao zivotinje ih za Kurban ubijaju. Sjebacu Srbe, gore nego Tito i Kralj Pera i Aca, nasi rodjaci iz plemena Karadoku. Necemo mi za Svedjanima zaostajati, bio je onaj sindikalac, njihov smesni premijer Laforen, zavarivac, Zika Obretkovic, smesniji je cak i od ovog naseg bivseg boksera Ljubisava Orbovica. Priznaces da je od njega, tesko biti smesniji u sindikalnoj borbi, za radnicka prava. Dao sam im nista=patku povecanje od 8 din. da se uhvate i da se zadovolje. Nego ovi Svedjani incesoidni pedofili podvode svoju decu za 5 eura na sat da se druze sa “maloletnom decom migrantima” koji imaju vise od 30.  Pomoci ce mi razne “Brankice i Sase” oni su nezavisni od savesti, ideologija im je Soros i Braca Rokfeler.
Samo ne smeju zbog “politicke korektnosti” “rasizma, fasizma”( trpali su Jevreje po KOMORAMA, krali im zlato sa zuba, Srbima radili 100:1, to su TE ZAPADNE VREDNOSTI, gde Srbe guram) sto ih etiketiraju Sorosevi, Mardokovi mediji. Kod nas znas one babe sto laju i one televizije i novine i NVO udruge sa ino sponzorima, zvucnih imena i fondacija.  Tako je to kad Nemacka, SW,FRa brinu za Palestince. Mosad i MI6 im posalje isil kaznene ekspedicije po njihovim prestonicama, a nama, utesnu nagradu EFRAIMA ZUROFA da nas pali na Hrvate. Ponovo za Engleske interese u RAT. Tako su nam slali i onog pedera propagandistu Arcibalda Rajsa, da nas huska na Germane 1915. Uz Vladiku Jovana sa RRA i cetnicke pesme i derneke po RH siri ekumenizam. Dok ga se satanizam i pornografija sa TVa nije ticala. Te uticaj na Srbe. Demografski, mentalno, kulturoloski.
Mislim da napravim kampanju sa mojom mezimicom Milicom, da ih navucem da i oni daju svoje cerke u hareme Crnim Arapima i dr. “investitorima” u dzihad i sirenja nase vere. Vec cerku maloletnu Milicu iskoristavam i explatisem je u promotivne svrhe. Za pare i vlast dacu je i u harem Bin ZajEBA.  Nema veze sto je to protivzakonito. Jer ja SAM DRZAVA. VLAST. SUD. VOZIM BAGER i RUSIM NOCU po CENTRU. Niko mi nista ne moze i ne sme.Supermen, Spajdermen i Betmen. Tri u jedan. Mogu i Mesija da budem,

Obaram sajt “Juzna Republika” 7 dana,provalili me da bijem i zlostavljem i drugu zenu.I jos razne gadosti Srbima sto radim.

NAJJEFTINIJE ROBLJE, na kugli zemaljskoj.
Резултат слика за slika vucicevog plana odbrane od poplava