Svedoci smo da je AV, hladno docekao Ruse u Bgd. Za razliku od NATO celnika Stoltemberga, koga je docekao crvenim tepihom, hlebom i solju, kao zahvalnost za zlocinacko bombardovanje 1999. Svecani doceci rezervisani su za njegove zapadne prijatelje, mentore i pokrovitelje. Blera, Jensa….
Foto: Tanjug
Na dan izbora je poslao Dikica u Milogoru, da prave novi sou, (onog koji je lomio kutije Srba u S.Mitrovici), kada je AV pretio da mu zapadnjaci daju 45 minuta da resi i sredi stvari i disciplinuje neposlusne Srbe.
Juce nam je priredio novi performans, na dan kada su sklanjali zadnju barikadu u S.Mitrovici.
Castio nas je novom Bebinom false flag operacijom (pod laznom zastavom), da se pravi cilj izdaje i predaje KiM, Trepce, Gazivoda, Valaca, i Srba, zatrpa i ne vidi, pustajuci gustu maglu na Jajince.
Jajinci to kultno mesto vinskog podruma, gde je ugostio tajno Dahlana ubicu Arafata, don Mila i ostale kontroverzne licnosti. Tipa pedera koji je nocio sa AV  Vestervelea.
Pa zar on ne zivi u iznajmljenoj garsonjeri na NBgd. Da mnogo radi i nema vremena za provode i gubljenje u druzenju sa obitelji. Maskirani fantomkama, operativci iz Sava male, vozili su se blindiranim autom sa oruzjem, koje im je don Milo ustupio, nestalo im benzina i svratili u vinski podrum Andjelka, pa se zapili.  Rialiti sou je pokrenuo AV zbog robovskog zivota gradjana, dugova, uterivaca u vidu izvrsiteljske mafije, veleizdaji, puzajuceg ulaska u NATO, rusenje svih institucija.
Sprema nam Kristalnu noc, samo jos ne znaju koji slucaj ce im biti “Rajhstag”, posle koje ce uvesti VANREDNO STANJE. Ograniciti sve i ovako jadne slobode. Medijske, okupljanje gradjana, strajkove.
Priprema Goli otok u vidu rudnika Rembas i Resavica, gde ce oponenti da kopaju i vade ugalj.
Priprema KONACNI  i DEFINITIVNI OTKLON od Rusa.  Ovaj performans mu je potreban zbog kako je rekao “INOSTRANOSTI”. Zbog neke lazne ravnoteze, pustio je spin da je neki Popara davao tajne UKPa Amerikancima. Da bi bilo uverljivo i ubedljivo za nepismene mu glasace, koje non stop truje njegova masinerija lazi, opsena i iluzija. Koje on zasipa svakodnevnim konferencijama, sa kojih hipnotizira nepismen puk, koji je zombiran rijalitijima i razgolicenim pevaljkama.
Mancurijanski kandidat,  za predstojece izbore za predsednika, promenice i Ustav, da ga prilagodi predsednickom sistemu vlasti. Covek koji ima poremecaj licnosti, sizofreniju koja napredno i progresivno napreduje usnio je jedan san. Kakav san, ludacki san:
san koji sanja vUCKo je :
da bude ubijen kao Zoran Djindjic,
da mu sahrana bude veca i tuznija od Patrijarha Pavla,
da treci dan, po sahrani ustane i vaskrsne, otrese prasinu sa Armani odela, i porani u svoj kabinet, pre svih, da nastavi sa “usrecivanjem” Srba.
Zelim mu da mu se sve to desi, samo bez “usrecivanja”. Moze i da bude uhicen, zaustavljen, isporucen, da pobegne i prebegne. Da nas ostavi na miru i trosi pokradene milijarde eura. Samo sjasi od Srbije. Ako ti preteknes Srbija ce biti sahranjena.
.
Резултат слика за slike iz vucicevog  podruma dahlan Muhamed
Teletabisi od ministara u vladi AV. AVa ne skidaju se sa ekrana. Zabrinuti su za njega. U stvari za svoje fotelje i dupe. Znaju da su totalno nesposobni i da posle pada sa vlasti idu u corku i posle izlaska na trziste rada. Prete sefovima obavest.sluzbi, policajcima, opoziciji, novinarima, NVO aktivistima, slobodomislecim intelektualcima.
Znaju oni ako bi ukinuli AVa Frankestajn i mastodon od SNS kriminalno-mafijaske hobotnice, bi se raspao, kao kula od karata. Vrh bi dobio dugogodisnje robije uz KONFISKACIJU POKRADENE IMOVIME.. Srbi bi se oslobodili omce, stege i tiranina.
Resili su turski scenario , koji je izveo Erdogan da ponove u Srbiji. Otpuste, zatvore, sude na montiranim procesima, premlate na hiljade ljudi. U vrhu mafijaske piramide pojavio se spisak sa najmanje 300 imena, najzescih oponenata, koje treba odmah uhapsiti, po uvodjenju vanrednog stsnja. Spiskovi za smene ljudi iz vojske policije, medija, obavestajnih sluzbi,nvo, kriticari, komentatori ove nakaradne vlasti.
Primer 1 : kako su se vladini mediji i njegovi medijski kerberi uspanicili.
Djuka Bizon u svojoj emisiji ponedeljak 24.10.2016 je ociti primer. Kada je bio aktuelan “drzavni udar” u Cg. Prvi sam se javio u ukljucenje i pobio tvrdnju da AV ne radi po zahtevima stranaca. Rekao sam da mu na vladi sedi Devenport i dr. nizerangirani sluzbenici, koji kontrolisu rad vlade i donosenje izdajnickih odluka. Ugasio me je, rekavsi da ce me uvek cenzurisati, da mu se tako moze, da je to u interesu AV Ava. da mogu da se zalim kome hocu, da njemu nemoze niko nista “Da ON ZNA DA JA IMAM TAJNI SUMNIVI RACUN i DA PRIMAM VELIKE PARE”, zna za koga radim. Rekao sam mu da radim za sebe, za razliku od njega koji sedi na grbaci svima nama i jede budzet i jeftin restoran. Iscenzurisao je i svadjao se sa jos dvojicom  gledalaca. Ukljucio sam se drugi put i rekao da nije lepo da laze jer je AV doveo Ramu na Bgd, Bezbed.forum (pre toga pricao o izdajnicima iz NVO Liht, Biserko, Kandic), trece ukljucenje u sredini emisije sam iskoristio da elaboriram, da je AV ucinio Srbima vise zla od reima ustasa Ante Pavelica, jer je vise Srba raselio za 4,5 godina, nego li ustase u NDH. Vise je Srba pobio bolesnim reformama nego li NDHa. Doziveo sam salvu uvreda, napada, poziva na linc.  Rekao je ljudima u reziji da “moj telefon blokiraju”, rekao sam mu da mogu uvek vise puta da se ukljucim, jer imam specijalni telefon, kriptovan iz Moskve. Kao ovi “teroristi”.
Pitam se da li je on moj saucesnik. Ako zna da sam strani placenik, a nije to podelio sa nadleznim organima, znaci da je moj saucesnik. Ili ako je to istina, odakle njemu te informacije. Jeste da je u odboru za kontrolu sluzbi bezbednosti. Znaci neko mu je dao operativne podatke o meni, sto je opet krivino dele, zloupotrebe sluzbenog polozaja i iskoriscavanje funkcije. Znaci da me tajno prate, snimaju i prikupljaju informacije o meni. Tajna sluzba koja funkcionise po modelu: Za licne ili partijske zloupotrebe, ili moguca ucenjivanja oponenata i zastrasivanje, reketiranje bogatijih.
Takav ce sutra biti profesor na fakultetu. Vaspitavati i edukovati omladinu. Buduci SANU akademik.
Primer 2  :  kako nesposobna vlada ne resava problem viska (prenaseljenosti siptara na KiM).
Doslo mi je vise kosovskih siptara u kancelariju nevladine organizacije, sa molbom da im zavrsim pasose. Bili su u policiju u Niskoj banji, koja je za podrucje KiM. Mislili su da sam neki od tih njihovih”pomagaca”. Da ih negde prijavim na KiM, castice me bogato, u srpskim sredinama, da bi uzeli nas pasos i emigrirali sa porodicama na zapad. Nebitno da li azil, rad na divlje, fiktivni brak….Znaci za Srbiju dobitna kombinacija da sto vise razredi, raseli i isusi mocvaru od “malaricnih komaraca”. Kada nekad se bude vracala, da ih je sto manje. Uz veliko uzimanje para za takse oko pasosa, za “takve slucajeve”.
Korumpirana i nesposobna vlada ne zna da organizuje fiktivno upisivanje siptara u mikro enklave ISKLJUCIVO u Metohiji (da ne prave politicki disbalans i da ne mogu politicki preuzeti vlast, kao na primeru 10 srpskih vecinskih opstina).  Ovako diletantsko ponasanje AV i njegovih teletabis ministara vodi Srbiju u propast, morslni, drustveni i finansijski sunovrat. Da naj obicniji posao koji je dobitan za celokupno srpstvo ne znaju da odrade. Ili nece, jer pomazu razmnozavanju siptara i prelivanje na Toplicki i Jablanicki okrug. Koji su polu pusti, demografski devastirani i ispraznjeni.
Smisljenom i ciljanom politikom ove nakaradne i nakazne vlade iz Bgd. pasaluka. Koja nikome u Srbiji van Bgd ne treba. Uskoro i mnogim Srbima, po raznim regionima. Gde ce administracija AV AVa, biti strana, izbacivana, proterivana. Bice pravljenja paralelnih institucija, narocito poreskih, koje nece placati harac i globu ekonomskom ubici Vujovicu iz MMFa.
U Nisu,
30.10.2016.                                              Centar za ljudska prava i demografiju  “CLAMP” Nis
Foto: Tanjug